Home
Kiteboards / Freeride Wave / Airush X-Over - 2010

Airush X-Over – 2010

€619,00

Airush X-Over – 2010

Karakter: Volgens Airush een perfecte mix van carven, springen en controle, waardoor het een prima twintip voor in de surf is. Het is een nieuw type crossoverboard voor zee en vlakwater.

Constructie: Twintip met 'multizone biotech' constructie, gebaseerd op een snowboardconstructie, een kern van hout in een 'triaxial' glasvezelsandwich gecombineerd met een zogeheten 'stepped construction' en een (tucked) ABS-rails. Het board heeft een geavanceerde bodem met dubbelconcaaf 'V-center' om met souplesse door de chop te gaan. In de tips zit een spiral-V om het board van rail tot rail te benutten. De tips zijn verder compact en zijn ontworpen om eventuele spray in het gezicht verhelpen. Ook zit er veel flex in de tips, wat zorgt dat je de tail fel in een bocht kunt zetten. De rocker is geörienteerd op het freestylen, voor meer boost en controle. De vinnen onder de X-Over zijn vier stuks van het type Airush Metro II. Het board wordt gecombineerd met bindingen van het type 'Autofit II White'.

Veranderingen: Dit board is nieuw in het assortiment.

Specs

Jaar: MERK: PRIJS VANAF (€): LENGTE IN INCH: BREEDTE IN INCH:
2010 Airush 619 129 135 142 38 40 42

Write a review

Your review will go to moderation, and once checked will appear online.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>