Home
Kiteboards / Wakestyle / Brunotti Youri Pro

Brunotti Youri Pro

€649,00

Brunotti Youri Pro

Youri Zoon gaat hard, net zoals z’n board de Brunotti Youri Pro. Alweer de tiende editie. Dit freestyle-board kan gevaren worden met straps of boots en is uitgerust met quad channels met dubbele concaaf en brede vierkante tips voor goede grip bij sprongen en landingen. Youri vaart overal ter wereld, dus het board is inzetbin verschillende omstandigheden van vlakwater tot chop. Samen met huisshaper van Brunotti Jinne Sietsma is er een powerful en snel board gemaakt. Uitgerust met Active Backbone waarbij er een extra strip fiber loopt over de gehele lengte in het midden van het board voor extra stijfheid en sterkte. Er is voor 2017 een nieuwe 3D indeling van de glasfiber-lagen, Torque Equalizer genaamd. Ook weer om extra stijfheid en comfort te creëren en de krachten beter te verdelen. De houtkern is computer-geshapet (CNC) zodat alle boards exact hetzelfde zijn als het origineel van Youri.

Nieuw: Nieuwe 3D indeling van de glasfiber stroken.

Materialen: CNC’D Hybrid-kern met glasfiber.

Bodemvorm: Dubbele concaaf met quad channels bij de tips.

Voetbandpostities: 3

Vinnen: 4 x 35 mm G10

Categorienaam fabrikant: Competition Freestyle.

Bijzonderheden: ADR (Active Diamond Rails) Tech-zijkanten, een scherpe rail die je veel grip geeft en upwind performance. Torque Equalizer zorgt voor goede torsiestijfheid. Active Backbone verdeelt de krachten over het board en geeft meer stijfheid en sterkte.

Specs

Jaar: MERK: PRIJS VANAF (€): LENGTE IN CM: BREEDTE IN CM: PRIJS (€):
2017 Brunotti 649 136 140 41 42 649 649

Write a review

Your review will go to moderation, and once checked will appear online.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>