Home
Kiteboards / Freeride Wave / North X-Ride - 2010

North X-Ride – 2010

€599,00

North X-Ride – 2010

Karakter: Levendige en comfortabele allterrain twintip voor hoge sprongen, freestyle acties en krachtig bochtenwerk in de golven. De kantgrip is solide en opspattend water blijft uit.

Constructie: Twintip met medium flex. Concaaf bodem, ronde rail, 3D houten/carbon kern (CNC shaped). Het 3D Torsion Flex deck zorgt samen met de absortion flextips voor een 'pro-actieve' demping en absorptie van klappen. De flextips zorgen dat het board vlak is bij weinig power en daardoor planeert hij snel. Bij overpower buigt de scoop, wat extra controle impliceert. De ronde rail geeft een 'smooth' gevoel, goede carve-eigenschappen en vertrouwen. De 'ABS protection sidewalls' beschermen de rail tegen impact. De '3D Vario' voetbanden zijn asymmetrisch en in lengte en positie verstelbaar. Voorzien van '3D'-voetpads met verwisselbare kussentjes, waarmee je de hardheid van de pads beïnvloedt. Met een glossy finish.

Veranderingen: Een herziene centrumflex geeft veel reactie en zorgt dat de XRide sneller planeert en tegelijkertijd dempt, alsook de golven absorbeert. Een verfijnde, rondere rocker en iets bredere outline moeten zorgen voor strakker bochtenwerk in golven. Speciaal ontworpen 's-bend FR' G10-vinnen (surfstyle) vergroten de upwind mogelijkheden en geven grip voor carves bij hoge snelheid en kantgrip.

Specs

Jaar: MERK: PRIJS VANAF (€): LENGTE IN INCH: BREEDTE IN INCH:
2010 North 599 129 133 136 140 38 39 40 41,5

Write a review

Your review will go to moderation, and once checked will appear online.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>