Home
Kiteboards / Freeride Wave / F-One SK8 - 2010

F-One SK8 – 2010

€599,00

F-One SK8 – 2010

Karakter: Na een aantal jaar afwezigheid terug, voor gemiddelde tot gevorderde rijders op zoek naar power. Dit zwaarweerboard is een balans tussen prestaties, carven, pop, controle, grip en comfort. Bij uitstek geschikt om te golfrijden.

Constructie: Twintip met een feature als 'Direct Drive', een dun board met volledig houten kern gewikkeld in een glasvezellaag. Dit resulteert in stevigheid, goede absorptie en een direct gevoel. De combinatie van een concaaf bodem met een 'channel' in het middendeel zorgt voor goede planeer- en upwind-eigenschappen. 'Dynamic Flex' betekent zoveel als dat klappen comfortabel worden opgevangen, 'ABS inverted rail' zorgt voor contact met het water, 'Twist Carbon Control' staat voor een carbon kruis in de constructie gecombineerd met een variërende dikte van de houten kern (via de computer gegenereerd), wat stabiliteit oplevert. 'V-Lateraux' bevordert de koersvastheid en maakt hoge sprongen makkelijker. Voorzien van voetpads 'Pads Pro Platinium 2010', eenvoudig te monteren dankzij het 'Straps ergo met Straplock'.

Veranderingen: Ondermeer betere planeereigenschappen en upwind prestaties, dankzij de 'Direct Drive' en 'Full Wood Core', wat zich vertaalt in een nieuwe bodem. De Sk8 is lichter, maar toch stevig. Dankzij de ABS inverted rail snij je soepel door chop.

Specs

Jaar: MERK: PRIJS VANAF (€): LENGTE IN INCH: BREEDTE IN INCH:
2010 F-One 599 132 134 38 39

Write a review

Your review will go to moderation, and once checked will appear online.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>