Home
Kiteboards / Freeride / Kids / Shinn Master Jack - 2010

Shinn Master Jack – 2010

€599,00

Shinn Master Jack – 2010

Karakter: Voor aankomend talent. Geen kinderboard, maar een design met prestaties. Met een snel, losjes en vergevend karakter.

Constructie: Twintip met een kern die voornamelijk bestaat uit alabasiahout, een houtsoort dat volgens Shinn staat voor een licht gewicht, stevigheid en ecologisch duurzaam karakter. De fulltip radius is in verhouding met de gereduceerde lengte. Een wat rechte outline in het middengedeelte geeft snelheid en grip (aangepast aan de jongere rijder) en wat meer rond lopende radius bij de tips (extra vergevend). De flex in de tail draagt het label 'soepel en consistent', voor maximale controle. Rond de vinnen geeft de flex controle en grip, in het middengedeelte zijn de tips wat stijver om te voorkomen dat het board kracht verliest wanneer je loskomt van het water.De voetpads en -banden zijn verstelbaar. De EVA-pads vormen zich na een paar uur varen naar de vorm van je voeten, wat voor extra comfort moet zorgen. De centrale concaaf in de bodem wordt vlak naar de tips toe, dit helpt zowel het planeerkarakter als de flexcontrole. Uitgerust met goed zichtbare en duurzame 53mm G10-vinnen.

Veranderingen: Dit board is nieuw.

Specs

Jaar: MERK: PRIJS VANAF (€): LENGTE IN INCH: BREEDTE IN INCH:
2010 Shinn 599 120 125 36 38

Write a review

Your review will go to moderation, and once checked will appear online.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>