Home
Kiteboards / Dames / North Soleil - 2010

North Soleil – 2010

€599,00

North Soleil – 2010

Karakter: Newschool freerideboard voor dames, voorzien van aangepaste voetbanden en stance. Het board is ontwikkeld in samenwerking met toprijdsters uit de PKRA. De 128 is wat agressiever en is een compromisloze newschool-freestyer met een enorme pop voor progressieve freestyle tricks. De grootste is wat meer allround: vloeiend en gecontroleerd varen, snel planeren en prima upwind eigenschappen.

Constructie: Twintip met softe, harmonieuze flex, '3D wood' kern. De flextips zorgen dat het board bij weinig power vlak blijft en daardoor snel planeert, in situaties van overpower buigt de scoop, wat zoveel betekent als extra controle. De flextips absorberen de klappen en landingen. Dankzij de 'ABS protection sidewalls' wordt de rail beschermd tegen schokken. Het board is afgewerkt met een glossy finish. De '3D Vario' voetbanden zijn asymmetrisch en in lengte verstelbaar, alsook in positie. Geleverd met '3D'-voetpads in een maatje kleiner dan bij de heren. Hieronder zitten 'S-Bend FS' G10-vinnen ook in een maatje kleiner gemonteerd.

Veranderingen: Dit board is nieuw in het assortiment.

Specs

Jaar: MERK: PRIJS VANAF (€): LENGTE IN INCH: BREEDTE IN INCH:
2010 North 599 128 134 37,5 38

Write a review

Your review will go to moderation, and once checked will appear online.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>